Ölprovning

Letar du efter en trevlig och bildande aktivitet för kompisgänget, möhippan, svensexan, kick-off, personalfesten eller är ni bara nyfikna på att prova öl?

Passar både företag, föreningar och privatpersoner.

Jag erbjuder såväl fysisk som digital ölprovning med mig som provningsledare.

Under ledning av mig provar vi tillsammans ett antal utvalda öl. På förhand bestämmer vi vilket tema ni önskar på ölprovningen. Jag berättar om tillverkningen, ölets egenskaper, dofter, smaker, ursprung och intressanta ölhistorier under ölprovningens gång. Jag utlovar en prestigelös och underhållande ölprovning där alla deltagare känner sig inkluderade.

Läs mer om hur mina ölprovningar går till:

Så här funkar en digital ölprovning!

Så här funkar en fysisk ölprovning!

Sagt om Robert:

“Robert höll i en ölprovning i samband med vår digitala julfest. Det blev en mycket populär och uppskattad aktivitet – vi blev alla imponerade av Roberts kunskap. Han kunde svara på i princip alla spontana frågor som kom upp och delade gärna med sig av sina bästa tips. Rekommenderar!”

”Vi blev guidade oss genom fyra olika typer av öl som alla är framtagna av svenska bryggerier. Robert har tagit till sig tekniken och med hjälp av en bra kamera och ljussättning samt en rejäl mikrofon blir hela upplägget väldigt proffsigt! Trots pandemi-tider lyckades Roberts brinnande intresse för öl och bryggerikonsten enkelt hitta fram genom skärmen.
Vi ser fram emot fler digitala ölprovningar tillsammans med Robert där vi utforskar fler spännande öl.”

”Väldigt trevlig kväll och allt fungerade kanon. Vi gjorde en digital provning i ett kompisgäng och både tekniken och kunskapen hos vår mentor Robert var i toppklass. För att inte tala om de föreslagna ölsorterna. Kan varmt rekommenderas.”

”Vi på B3 Init AB, ett konsultbolag i Stockholm, har haft det stora nöjet att lyssna på Robert Andersson när han på ett mycket kunnigt och underhållande sätt guidade oss genom ett stort antal olika öl. Vi hade också möjligt att diskutera olika aspekter på öl och ölbryggning och ställa frågor. Imponerande nog var Robert aldrig svarslös utan visade sig vara väldigt kunnig inom området.”

”Jag har varit gäst hos Micael och Robert och tycker de är väldigt kunniga om öl och genomför underhållande provningar.” // Edward Blom