Så här funkar en fysisk ölprovning!
1. Hör av dig till info@beerwithrobert.se för att efterfråga ett visst datum och tid för ölprovning.
2. När vi bestämt ett datum och plats så är det dags att välja ett färdigt tema eller så skräddarsyr vi något som passar just er ölprovning. Här hittar ni färdiga förslag på temaprovningar.
3. När vi bestämt tema för ölprovningen får ni en lista på olika öl samt passande tilltugg (inget krav).
4. För att få bästa tänkbara upplevelse kan du förbereda dig på följande sätt inför ölprovningen:
Håll ölen kylskåpskall innan ölprovningen och ta fram dem cirka 10-15 minuter innan provningen
startar. Mörkare öl som stout, barley wine och quadrupel kan man med fördel ta fram 45 minuter innan
ölprovningen.
5. Jag behöver cirka 30 minuters förberedelse på plats innan provningen startar. Provningen pågår cirka 60-90 minuter beroende på frågor och upplägg.
Vid provningen behövs ett glas för varje öl (gärna tulpanformat) samt ett vattenglas och kannor. Om ni inte tillhandahåller detta kan jag mot en avgift ordna detta. (Här kan du köpa glas!)
Man kan med fördel även ha lite vitt bröd och vatten för att neutralisera smaklökarna.
Uppskattad kostnad för öl är cirka 100-150 kr / person beroende på val av tema. Arvode för min medverkan samt eventuell glas- och resekostnad tillkommer.
- Betalning sker via faktura.
- Beställaren ansvarar för eventuella tillstånd och står för alla inköp av såväl dryck och eventuella tilltugg.
- Resekostnad tillkommer utanför Växjö.