Blogg

Digital ölprovning med Robert Andersson

Sedan pandemin startade har allt fler innovationer dykt upp. För egen del höll jag väldigt ofta fysiska ölprovningar, något som kom att ersättas av digitala ölprovningar. Ett nytt sätt att mötas som visade sig fungera otroligt bra för just ölprovning.

Sedan december 2020 har jag genomfört ett 50-tal digitala ölprovningar och det är en otroligt smidig och trevlig aktivitet. Antingen för kompisarna, föreningen eller företaget. Tillsammans skräddarsyr vi en digital ölprovning som passar era behov och önskemål.

Så om du är intresserad av en digital ölprovning är du välkommen att kontakta mig för ett förslag.

Sagt om Roberts digitala ölprovningar:

“Robert höll i en ölprovning i samband med vår digitala julfest. Det blev en mycket populär och uppskattad aktivitet – vi blev alla imponerade av Roberts kunskap. Han kunde svara på i princip alla spontana frågor som kom upp och delade gärna med sig av sina bästa tips. Rekommenderar!”

”Vi blev guidade oss genom fyra olika typer av öl som alla är framtagna av svenska bryggerier. Robert har tagit till sig tekniken och med hjälp av en bra kamera och ljussättning samt en rejäl mikrofon blir hela upplägget väldigt proffsigt! Trots pandemi-tider lyckades Roberts brinnande intresse för öl och bryggerikonsten enkelt hitta fram genom skärmen.
Vi ser fram emot fler digitala ölprovningar tillsammans med Robert där vi utforskar fler spännande öl.”

”Väldigt trevlig kväll och allt fungerade kanon. Vi gjorde en digital provning i ett kompisgäng och både tekniken och kunskapen hos vår mentor Robert var i toppklass. För att inte tala om de föreslagna ölsorterna. Kan varmt rekommenderas.”

”Vi på B3 Init AB, ett konsultbolag i Stockholm, har haft det stora nöjet att lyssna på Robert Andersson när han på ett mycket kunnigt och underhållande sätt guidade oss genom ett stort antal olika öl. Vi hade också möjligt att diskutera olika aspekter på öl och ölbryggning och ställa frågor. Imponerande nog var Robert aldrig svarslös utan visade sig vara väldigt kunnig inom området.”
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *